Головна | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід | RSSСереда, 24.04.2024, 23:26

НМЛ основ здоров'я, безпеки життєдіяльності та охорони праці

Категорії розділу
СТАТИСТИКА
Форма входу
Пошук
Календар
«  Серпень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Головна » 2017 » Серпень » 21 » Курси підвищення кваліфікації 07.08 - 18.08.2017 року
08:30
Курси підвищення кваліфікації 07.08 - 18.08.2017 року

Курси підвищення кваліфікації учителів, які викладають предмет основи здоров’я, безпеку життєдіяльності, та педагогів-тренерів, які впроваджують превентивні проекти в навчальних закладах

     

   В період з 07 серпня по 18 серпня 2017 року відбулися курси підвищення кваліфікації учителів, які викладають предмет основи здоров’я, безпеку життєдіяльності, та педагогів-тренерів, які впроваджують превентивні проекти в навчальних закладах з проблеми: «Педагогічні інноваційні технології в сучасній здоров’язбережувальній освіті: здобутки та перспективи».

   Науковий керівник - Гельбак Анжела Миколаївна, керівник курсів – Желєзнова Тетяна Петрівна.

   До навчально-тематичного плану були включені такі тематики лекційних та практичних занять:

   Організація роботи з охорони праці, безпеки життєдіяльності в навчальних закладах області (Желєзнова Т.П.);

   Атестація педагогічних працівників: сучасні підходи (Корольова С.А.);

   Моделювання змісту, напрямів та форм роботи з превентивного здоров’язбережувального навчання учнівської молоді (Желєзнова Т.П.).

   Відповідно до запитів слухачів до навчально-тематичного плану включено проблему: «Сучасна концепція розвитку інтернет технологій» (Буртовий С.В.).

   Всього на курсах було зареєстровано 45 здобувачів освіти, з них 6 – за індивідуальним планом.

   Заняття проводились як в комунальному закладі «Кіровоградський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти імені Василя Сухомлинського», так і за межами, а саме на базі навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Кіровоградської області, комунального закладу «Навчально-виховне об'єднання ліцей-школа-дощкільний навчальний заклад «Вікторія-П» Кіровоградської міської ради Кіровоградської області», комунального закладу «Навчально-виховне обєднання «Загальноосвітній навчальний заклад І-ІІІ ступенів №1 – дитячий юнацький центр «Перлинка» Кіровоградської міської ради Кіровоградської області».

   В процесі курсів проводилась науково-практична конференція, під час якої виступили майже 55% здобувачів освіти. В процесі обговорення обмінялися думками з приводу організації навчально-виховного процесу з питань викладання основ здоров’я, обладнання спеціального кабінету, впровадженні європейських стандартів превентивної освіти тощо.

   В рамках курсів підвищення кваліфікації регіональними педагогами-тренерами (Желєзновою Т.П., Барсуковою С.Л., Жуфалаян В.О.) було проведено навчання на засадах розвитку життєвих навичок за проектом «Вчимося жити разом», в якому брала участь уся група. Відгуки були позитивні.

   Результати вихідного діагностування показали, що курси були проведені на високому рівні, здобувачі освіти зазначили, що найбільш цікавими формами навчання були практичні заняття здоров’язбережувального напряму.

   Інформацію підготувала: методист науково-методичної лабораторії основ здоров’я, безпеки життєдіяльності та охорони праці Барсукова Світлана Леонідівна

 

Переглядів: 590 | Додав: Admin | Рейтинг: 4.5/2
Всього коментарів: 0
НМЛ основ здоров'я, безпеки життєдіяльності та охорони праці
Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz